mata duitan

Sunday, December 21, 2008

weddings, weddings and more weddings!

i have to admit that this year paling baaanyaaakk dapat wedding invitations! especially kalau musim cuti sekolah, mak aii.. bertindan2.. seboleh-bolehnya aku try pegi kesemua jemputan. tapi if jauh. takde gang nak pegi, clash dengan wedding lain, memang tak terpergi la. huhuhu... sowi frens...

apa yang aku suka sangat pergi wedding kawan2 adalah, melihat pengantin yang cantik2, jumpa kawan2 lama, dan makan nasik minyak (sedapnya nasik minyak wedding bae tadi! rugi tak makan banyak2. hihih), dan bercam whore! woot!

beraksi manja bersama puan dyah havoc gile DAN tangan olynn memegang rose yang dicuri dari meja beradap!

tentang bercam whore... mmhh semua menjadi tidak terkawal. lebih2 lagi kalau di sesuatu tempat tu ada dyah. gosh sure kecoh gile minah ni. kalu die ade, aku hilang kawalan! haha! disebabkan itu jugak, time aku tunang, aku tak nak dok dekat2 dgn dyah. BAHAYA ok? hilang semua keayuan aku nanti. hihihi.. tapi kalu tak de dyah, sure xbesh! hilang seri sket. haha!


wedding nysa, 23/11/2007...

yang paling tidak dapat dilupakan adalah, time wedding nysa. time tu, kiteorang kecoh amat! kejadian kecoh2 ni selalu jadi time nak amek gambar pastu gelak2 kuat gila! ya ampun! pastu ade makcik tu siap sound okayy?? SHHHH!!!! Gosh malu gila. Pastu semua terdiam, tapi kejap je. Pastu gelak kuat2 macam kena histeria semula. Tsk tsk memalukan! Haha!


tadi (di wedding lili), aqil yang selalu hilang kawalan berkata, aku rasa next time aku kena bawak hubby aku la. baru aku behave. dengan pantas aku menjawab, forget it aqil! aku bawak encik tunang tapi aku masih tak behave ok? tolong ah, ko da mmg camni doh! dan kami terus bersyukur mendapat pasangan yang memahami dengan kesengalan dan kekepohan kami!
bersama encik tunang yang sentiasa memahami dan bersabar dan bertoleransi denganku. (harap2 dia mampu bertahan!)

tapi, korang perasan tak kalu pegi wedding and if korang belom kawen sure orang tanye, ko bile lagi? if da kawen, da ada isi ke belom? kalu da ade bb, when is next? wah! standard la tu kan? dulu, before aku bertunang, aku selalu dapat ko bile lagi? da lama couple da ni yada yada yada... ni dah tunang, orang tanye bilakah langkah seterusnya...

baiklah, mari aku menerangkan. lambat lagi. next year, end of year. kerana menunggu availability banyak pihak. so... cukuplah time korang mengumpul duit untuk beli wedding present yang besh2 kat aku n encik tunang tersayang. kan? kan? OK? deal? set? awh.... lovely! mmuuax!!! YIPPIE!!!!

2 comments:

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

huhuhu..standard la 2 kakak ku..

saye juge hanya mampu menanti kak ederQ n abg arip tembams weding!hehehe.. ;)

derqdnl said...

ye tunggu. jgn langkah bendul! haha