mata duitan

Monday, December 7, 2009

6 days to go

all the to do list yg i listed last week dah buat. alhamdulillah.

tp mata da bengkakk. xckp tido.

and gula2 pun my mom dah beli. x jd pulak beli lolipop. tak apalah tak kisahlah mana2.

pasal doorgift ni kan. kalau ikutkan hati i, mmg la nak bg menda seketul je yg org boleh guna/simpan. tapi biasalah emak2. mesti nak tarok byk2 brg. okaylah tak kisah lah ummy. hihi

dan rumah adalah macam tongkang pecah. banyakkkk gila barangggggg.

6 days to go and here my to do list.

monday

  • nak pegi tgk tiara and cekak. tak berkenan pulak yg make up artist i ada. hrp ada yg ok.
  • keluarkan dan finalize semua gambar2 nak ltk kt childhood playback! tlgla takut tak sempatttttt
tuesday

  • cari barang2 untuk buat bunga manggar
  • anta gambar2 childhood kt mira soh pas kt ikram

Wednesday

  • Pick up the wedding dresses at laundry
  • go to ikea - beli few items for room deco
  • ni dah stat amek half day. so macam ada masa nk search apa2 yg x ckp lg.
Thursday

  • kemas rumah
  • start deco deco deco bilik perantin
friday

  • beli kasut untuk flower girls
  • Spa
  • henna at ayin's place
saturday

  • buy flowers for room deco deco deco
  • ambil brg2 hantaran from kak nurul (petang)
  • nite - rehearsal
  • sleep early. possible or notttt
Sunday

  • ZASSSSSSSS
kena bykkkk minum air dan tidur awal dan rehat rehat. bila masanya nak rehat. muahahah

okay sekian.

9 comments:

along said...

jgn kelam kabut sgt weh..
aku tgk jadual ko nie bz giler!
tenang2 kan diri k..
iallah.
sumer akan berjalan ngan lancar..

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

kak ederq..sila bg ruang utk bernafas!!huhuhu..mesti ckup rehat utk kelihatan berseri hr ahad nie..owhhh..xsangka dewan tu terlalu dkt umah saya..hohoho..

pG dtg ngn bella, hairi, khaira n shuQ.. :)

see u on sunday yayunk!! :D

ederq said...

ina: terpaksa BZ. ke kau nk tlg wat utk aku? hahah

PG: breath breathhh. hihi dun worry. i'll be fine :)
see u all!!!!

meezameez said...

sayangku ederqqqqqqqq!! silalah berehat pada hari sabtu before kau kawen tu.

pada pandangan saya, hantaran yg nak amek kt kak nurul tu kan, better kau mintak tolong adik kau ke spupu kau ke amekkan. perantin dh x boleh kuar2 dh sayang. and buy flowers tu pon better do it on friday. saturday adalah masa utk rehat sahaja. pasti badan kau tenang je time kawen nant. percayalah saya! hihi

all the best beb! cant wait to see u in ur wedding dress! wallla!

Anonymous said...

wah..counting days ek..takper2..paham..akak pun dulu macam tu gak.Stat daripada counting months,weeks dan days..wakakak.Sabaq2...jangan gabra.Relax ye dear.

mmm..kak ros dah nak masuk baby ke-2 tau!cepat2lah kejar..wakakaka..
Good Lucks dear..everything gonna be fine.Insya Allah

~Mummy Izzah@Kak Aisa

ederq said...

meeza: xpeke fresh flowers bli friday? ingt bli ssf. mls pulak nk pg. dan mahal pulak kannn. tp leh guna lama. huhuh.
tula nk soh org amek brg hntrn pon tkt xtau tmpt. huhuh

kak aisa: apa???? pantasssssssssss. tak terkejar le. unless dpt kembar. hihi

meezameez said...

fresh flowers tahan seminggu. dun worry. kau balut batang bunga tu dgn kapas lembap. tahan punye. hantaran tu kau kasi map dekat org yg nk amek hantaran tu. musti boleh punya. ni kak nurul pelamin tu eh? kalau kak nurul tu, rumah dia x kan sesat punye.

A W E E N N Y E said...

tiara tu cuba cari dlm semua house jalan TAR, tingkat apa tak ingat....belah kiri..sume kedai pengantin pegi beli d situ.. :)
good luck

ederq said...

meeza: yep2. kak nurul. tp aku nk amek sndiri lah. tkt xckp apa2. kan

awin: bought and available for rent if u want :)