mata duitan

Thursday, July 4, 2013

patah seribu

patah seribu hatiku.....

kerna aku dah kertu. aku sedang sarat. tiba2 metallica datang KL. masa aku tergila2kan dorang dulu dorang sikit pon tak endah. kurang hasam.

aku rasa dulu2 aku pernah cakap kat laki aku (masa tu boyprenglah). kalaulah metallica datang malaysia one fine day, aku tak kiralah masa tu aku da tua ke dah jadi emak2 ke aku WAJIB pergi konsert dorang.

tapi besh kan dorang datang KL 21/8. which is my edd. thanks guys thanks.

tahla. aku frust. aku stress. aku jeles dengan kawan2 yang pergi.

mesti yang baca blog ni ramai emak2 kan. mesti cakap pape tah ederq ni.

korang memang takkan mengerti. tak akan mengertiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

kaset2 cd2 dorang aku masih lagi simpan. kaset okkkk. gila classic.

hoi stress la ini macammmmmmmmmmmmmmmmm.


abang kirk hammet, 

mulai sekarang, kita putusssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i hate u,
derq hammet

oh ya. anak2 aku nanti aku nak sarankan dorang layan music2 macam ni jugak. jangan harap mommy restui korang pergi konsert ala2 justin bieber ke, K pop ke. eii geli lahhhhhhhhhh!

5 comments:

hayati hashim said...

Haha. Sabar derq.

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

kannnnn.. metallica dtg malaysia!! tp tiket dia mahai gilaaaa..sobs..camne nak raya nie? huhu

Arni said...

Sekapal ler kita...

Saya EDD 14 Ogos. Mmg masa konsert tu baby tak sampai umur sebulan pun lagi.

Yg celakanya, dari tahun 2010 hari tu lagi ada ura2 Metallica nak dtg so aku pun punyalah simpan duit (aku siap simpan utk laki aku sekali, beli tiket plg mahal pun tak per).

Aku dah syukur masa preggy anak pertama diaorg tak jadik dtg (hahah). Tup2 masa aku nak beranak anak kedua pulak ni baru diaorg nak dtg.

Issyyyy!!!! aku geram tau!! Lagi2 bila laki aku ckp dia plan nak pergi jugak konsert tu jugak dgn kwn2 dia!!

Betapalah aku rasa DITINGGALKAN!!!

ederq said...

PG: ala pg raya tiap2 tahun raya kot. cut je bajet baju raya kuih raya and all. metallica ni takde makna nak datang dah pasniii. tolongla pergi k

arni: hahaha apesal sama nii. ahha tapi laki aku xde maknala nak pergi dia tak minat. tapi stress oi kenapa je dia dtg time kita membuyung camni haaaaa. lembap ah dorang ni!

Jesse Tan said...

hahhaa I am frust too! they came at the wrong time! but Ridwan ody pujuk2 i, he said if baby came out earlier than the concert can he go or not..haha kesian si bapa..LOL