mata duitan

Tuesday, November 26, 2013

hola

hola, assalamualaikum...

ke hadapan kepada para pembaca yang ku tidak ketahui wujud lagi ke tidak. hehe.

it has been a while.... hehehe sejak jadi mak anak dua ni tak ada mood sangat nak berblog. masa tu macam tak cukup sokmo. kerja pulak. mmh. naik cuti je keja memang banyak. dalam mode tengah adapt lagi ni both regional technical director and regional technical manager tak ada. kadang tu jadual pam susu pon dah kelam kabut. huhu.

eisya. macam biasa banyak cakap. busy sokmo dia. tapi kesianlah. rasa dah kurang sangat spend time dengan dia. sedih mak. yelah kan, adik needs mommy too. mommy will try the bestlah nak provide the best for you both.

kadang2 eisya ni ok aje understanding. macam budak besar. orang tengok dia kadang cakap perangai dia macam budak 4 tahun. tapi kadang2 ada jugak time dia mengada2. biasalah kan budak. yang tak biasanya makpak dia lah. kadang teremo. huhu. sian cha.

as for safiyya, she is now 3months dah. 5kg dah. dah pandai meniarap and tumbuh gigi seketul. dah terasalah gigitan dia. bukan dia gigit tapi masa nak lepas susu tu kadang dia ketap kan. huhuh.

ada 2 anak ni. mmh best lah. especially when we get to spend quality time together. kadang duduk atas katil berempat in our room pon rasa happy gila dah.





Alhamdulillah.....

tapi time melampir pon ada k. tu wajib hihi.

kalau korang dah lama baca blog ni mesti dah bosan aku asyik mengadu gemuk je kan.

nah terimalahhh seadanya. aku masih gemok. tengok ni dabel cin. bawah bukan dabel tapi triple.




damnnnnn. senang je nak kurus kan. exercise. eat clean.

tapi nan hado la kan nak konsisten aku ni. tak tau nak cakap cemana k. bila ni nak datang hidayahhhh.

okaylah tadi macam happy2 je type semua ni tapi sekarang dah stress bahahhaa.

ok bye!








3 comments:

iza.rahman said...

comel je double chin tu hihihih

Laura Kwan said...

Hello,

I recently created an infographic on behalf of the brand Gaviscon that gives useful information to future moms about How to fight gastro-esophageal reflux and heartburn in pregnancy / Bagaimana menangani gastro-exophageal reflux dan pedih-ulu hati semasa mengandung.

As you yourself were pregnant not so long ago, I thought that you may be interested in sharing this content with your readers whether they are pregnant or soon to be pregnant.

If you are interested and want to see the infographic, you can contact me on laura@lionandlion.com

Also, please note that:
- This is not an advertising campaign (no payment involved). The purpose here is to share information with whoever is interested in it.

I'm looking forward to hearing from you.

Best regards,
Laura Kwan

Nor Ayuni Rosli said...

Wow 3 bulan dah ada gigi? Auwww cepat betul tumbuh gigi.

Anyway, nak exchange link boleh sebab Ayu tukar URL. URL lama was bnsyg-stories.blogspot.com New URL would be ayuni-stories.blogspot.com
Let me know ya? Thank you