mata duitan

Sunday, February 15, 2009

AWWWWCCCHHH!!!!!

KECEPEK!

macam tu la bunyi buku lali aku terseliuh ke tergeliat ke, terkehel ke.. time aku jatuh, time game futsal semalam. tak da sapa tolak pon. jatoh sendiri. gemok sangat tak stabil. haha! padan muka lu!

aksi sebelum kejatohan

hadoii! sakit gila. terus terbaring. tak boleh bangun. dorang terus datang kerumun soh aku straight kan kaki. dorang pegang2. aku terus separuh menjerit. aaa jangan pegang! sakit!!! haha! sori korang. pastu aku dengar pulak suara ini - weyh ni kena amek gambar ni weyh. SIOT! tau sapa suara itu? ni ha si azea! dem u azea gila kesempatan. hahah!

pastu si encik tunang, muka selamba sound aku. takda angin takda ribut. cane boleh jatuh. ok dah2. kita keluar sambil hulur tangan soh aku bangun! cis dia tau tak aku sakit gila ni? u expect me to stand up? on my own? aaa! tak romantik nya encik tunang! haha!

ok, sakit gila yang nak nangis tak boleh jalan, oleh itu beliau harus dukung aku. ok MALU! kenapa harus jatuh dan didukung pulak. tapi nasib baik la dia larat dukung aku yang tembam ni. haha! MALU DOWH!

few minutes after, dah better and azea and dyah ambil kesempatan cam-whoring. cis! peristiwa penting yer. nasibla time tu da nak abes game kan. at least aku sempat la main.

nasib baik encik tunang ada. he drove me home. memang aku xdptla nak drive babe. dahla clutch keras. sapa nk bg present satu kete auto kat aku, angkat tangan! haha

hasilnya! tadaa!

gaya mcm sakit gila la lu! gila pandai berlakon!

note1: doakan aku kembali sihat dan boleh berkurus2 okay. aku belum xray. monday baru boleh. tapi aku rasa ok je ni. torn tendon ligament je. hiihih! aku takut jangan jadi macam sam n yeh!

note2: tq my encik tunang, dia nak aku tuff kononnya. wat rilek je aku jatuh. tapi tq sbb larat dukung aku, anta pg klinik, anta kat umah. dan hadiahnya dapat dinner kat umah. hihi

note3: aku dpt MC! hahaha! tapi keje banyak nih. ish

note4: kawan2 futsal, jangan upload gmbr hodoh itu ok. haha!

9 comments:

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

hehehe..klakar je wat muke sedih ngn pembalut 2..hehe..

en.tunang pun satu,dukung la kan..kan..kan..hehe.. :)

Mas said...

alolololo... ciannn dia.. skali jatuh kecepekkk ekk.. isk isk.. mudah2an cepat sehat kaki tu ye!

derqdnl said...

PG: mmgla dpt dukung. tp i malu tau. BLUSH!

kak mas: ye doakan la semoga cepat ok. cane nk kurus ni kalu xleh exercise! hihih

wanfziana said...

alasan je tuh..nak suh en.tunang dukung hihi...

derqdnl said...

mane ade apai. ko xtau cane aku menahan malu dgn korang siap sorak fuiyo-romantik-siot kunun!

Azealea Dz said...

macam yg dya ckp..dont worry..kawin nanti lutut je yg penting..hehehe

wanfziana said...

mmm...kemusykilan melanda
ape kena mengena lutut ngn kawen??
explain plssss...

mie@nis said...

nysa boleh explain apa yang kene ngan apa yg x kene dgn kawin huhuhu!

derqdnl said...

nmpk sgt la ko xleh kawen lg apai. eleh xnk tanye nysa. encik helmi la explain. muahahaha!