mata duitan

Sunday, February 22, 2009

memasak? aku? masak??

memasak merupakan kegemaranku sejak dari kecil. tapi itu semua lakonan semata-mata untuk meraih perhatian si ibu supaya lebih menyayangi diri ini yang kononnya rajin. BWELK!

sekarang, semakin lama, aku malas sangat nak masak. aku dah tak ingat bila last time aku masak (on my own). setakat tolong-tolong, ya. HOPELESS!

tapi aku suka baking. sebab aku suka tengok orang makan. kalau aku sendiri yang bake, aku sure makan sikit je. dah muak time bake kot. tapi aku sagat hopeless dalam decorating. kalau aku bake, sure sedap (wah, perasan kau ya!) tapi hodoh. walau bagaimanapun, nysa percaya cupcakes yang aku decorate, dibeli. hahah! nampak sangat aku berbakat. muahaha!

ni la gambar kenang-kenangan aku semasa bake cupcakes hodoh yang lazat. hihi

the messy chef

hahah! sunggoh hudoh!

ok, jgn gelak!
sumpah, yang cokelat tu sedap gile! hhihi
pelanggan yang berpuas hati!

ya kawan2, untuk tempahan sila email kan kepada iedadanial@gmail.com. muahahahah! ah lupakan! kalau korang nk kapkek yang besh, sedap dan kemas decorationnya, korang dropla kat cni, tmph kat kak ellie. aku da jadi loyal customer dia dah. untuk hantaran, birthdays, mommy's day etc.. hihi..

ok dah2. aku nk wat pizza plak. weee!!!!!!!!


9 comments:

hafizah said...

CAM XCAYE JEK....

hafizah said...

AKU DAH JDKAN BLOG http://hafizahazizan.blogspot.com/ SBG BLOG RASMI....YG FS TU TOLAK TEPI

derqdnl said...

ape kate order dlu pijah. baru ko caye kot. hihihi

wanfziana said...

deq...nti kite plan g picnic ke...ko bwk la...nk rs gak...kelazatan nye itu heheheh...

derqdnl said...

aku br nk bwk. tbe kau xjadi picnic.

intoxicated-catastrophe™ said...

wa.. buatkan sket utk kmas eh! nnt bile kita deting, bawak skali :) weee!!

derqdnl said...

hihi.. kak mas jgnla menaruh harapan sgt ya. kerana ederq rajen once in a blue moon je. haha

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

waaahhh..sedappp..nak tempah jugak wlau pun kek itu comot..hehehe..jujur neh.. :)

derqdnl said...

hahah! tak berani weyh nk amek tempahan. nantila kak ederq prektis dulu. hihihi. klaka la pg nih