mata duitan

Monday, May 14, 2012

lasagna for eisya

okay cha dah bosan pasta - macaroni, spageti, angel hair spageti, spiral yada yada. tapi baru tau dari ummy maryam ada san remo punya instant lasagna sheet. nak buat sendiri jangan harap ler. hihi.

maka dengan pantas mommy belikan for eisya.

eisya memang suka sangat2. licin 1 ramekin. baru buat 2kali. satu buat chicken bolognese sauce macam biasa aje. tapi tambah labu.

second time, buat 2 sauce. beef bolognese with pumpkin (grated) dan cheese sauce.

ni before bake. after bake tak amik gambar :p

nantilah experiment dengan sauce lain2 pulak. 

nak recipe? ala u ols beli aje san remo instant lasagna sheet tu. pastu kat kotak tu ada recipe. i kopipes situ aje :)

hari ni isnin. memang bosan i dah homesick. eh tetiba homesick. last weekend, rasa betul2 seronok spend time dengan eisya. she kissed me a lot until my face got all wet. everytime i look into her eyes, i thank god for this chance. alhamdulillah.

prayers for baby uzair who lost his parents in an accident and baby yang kena tibai dengan bantal oleh her dumb-arse-hole mom tu. 

gosh memang jiwa terganggu betul. 

ok bye peeps. muah muah!

1 comment:

Nutri Shape said...

comelnya icha!

Regards,
Nutri Shape Me
http://nutrishapeme.blogspot.com/