mata duitan

Sunday, May 10, 2009

happy mother's day, sian Jebon dah tak da mami

happy mother's day to all mothers in the world, especially my beloved ummy... no celebration today. just a call to wish and to say i love her. well she got the gift already, and we are still planning to celebrate it as soon as everything is fine. poor abah, it's mother's day and her mother is terribly sick. still. sad...

anyway my weekend is so content with mom jobs. you don't want to know. (ariff made me jog this evening and act like a coach. oh me hate hate hate it!!!!) but i rather to do those stuffs than going back to work tomorrow!!! no!!!! ohhhhh.... hell!

stop whining, shut up ederq!

okay what's the point of my writing here. thought of doing some dedication will all those sanjung-sanjungan to ummy. but...no. i'm not in the mood i guess. maybe because i miss her so much. mmhh...

anyway, i will just post Jebon's pix. he's growing up fast! look at those flabby tum tum!

suka sangat duduk macam ni. risau aku takut patah back bone dia. hihi

kalau nak pergi mana2 memang kena bawak Jebon. tapi sejak takda Ofy, dia memang mengamuk kalau duduk dalam sangkar. maka...

amboi nak jugak tempat driver!

tengok buat muka jahat pulak kau.

bertukar muka minta ajar bawak kereta. amboi amboi amboi . bedebah

dah dah! ni muka minta penyepak ni.

okay baru Jebon kelihatan tenang di samping dapat duduk di atas peha yang empuk.

masih tak puas hati. tengok gedik tak dia nak duduk tengah2 dunia ni?? biasa dia!

okay lah mungkin jadi begitu kerana tidak dididik oleh ibu yang telah pergi menemui ilahi. okay, kesian Jebon tak da mami.


i couldnt picture myself in that situation. no no. i do not want to think about it. okay bye!

3 comments:

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

waahhh..jebon da besar laa..jap je kan..da bpe bln umur dia??

derqdnl said...

kan pG? da nk masuk 6 bulan dah jebon ni. maknanya da nak masuk 6 bulan kak ederq bertunang. cepatnya masa!

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

6 bln?bsr n gmok..geram..hehehe..
bila chimey nk bsr cmnie..xsbr.. :)

wahhh..da dkt da wedding k.ederq..
pG pasti dtg..nnt bg kad tau..hehehe.. :D