mata duitan

Wednesday, February 3, 2010

jam = tahi

terlebih dahulu maafkan saya kerana tulis perkara tahi. tapi ini kisah benar.

tapi pagi ini memang tahi.

tahi gila!

jam adalah macam tahi.

lebih tahi lagi tahi saya melonjak2 ingin melihat dunia.

dan jam macam tahi itu adalah kerana abang2 polis yang rajin menjaga jalan yang tiada apa2 hal pun. hanya berdiri di pertengahan jalan dan semua orang membawa kereta secara perlahan.

peluh dingin membasahi tubuh. bulu roma adalah meremang2. saya cengkam steering kereta dengan kuku dan menyanyi2 dengan kuat kaki atas kepala bawah. sungguh tahi.

bila dapat parking, saya adalah separuh berlari ke office dan akhirnya misi membawa tahi melihat dunia yang fana ini berjaya. gembira. puas. lega. bersyukur.

ini bukan kali pertama tapi ini yang paling kronik. haih! harap jadual tahi akan berubah kepada waktu yang lebih sesuai ya. sila lah mendengar kata.

sekian laporan tahi.

4 comments:

A W E E N N Y E said...

hahaha..fenin

ederq said...

mmg penin haha

Anonymous said...

oh...aku sering mcm tu.klu dgn nisah lg biasa coz bile terasa cm2 aku segera off aircond dan dia akan masam krn kpanasan.

ederq said...

ya ampun kau offkan ekon? bayangkan tiba2 kau kentot. tidakkkk!