mata duitan

Monday, April 18, 2011

hari pertama

pelik bila bangun pagi tadi saya agak semangat nak kerja. tapi tengok eisya ada rasa sikit sebak. bila kejut bangun minum susu pukul 630 tadi dia mamai2. minum sikit.

pukul 8 lebih, ummy cakap dia bangun nangis berair2 mata. taknak botol. boleh sambung tidur balik sambil muka cebik.

then pukul 930 bangun, terpaksa minum botol jugak. tapi sambil cebik dan mata berair.

padahal dah train tau before.

dia tau kot mommy tak ada. semalam crancky all day. cebik2. huhu.

tak sabar nak balik!

kerja tak tahu nak start yang mana satu! hihi

okay ni gambar latest tuan puteri


5 comments:

mrs.spicy said...

seme working mom rasa macam tu kot..sabar2..lama2 ok kut.

iza.rahman said...

chomel sangat tuan puteri :)

Mrs. Eeza Herman said...

cian eisya..kalo eisya mcm tu, mummy eisya camne lak ek..?? mesti berlinangan air mata gk..hihi..

a.m.a.l.l.e.a said...

ololo..nanti aku plak rasa camtu.kena tampal pix eisya lah kat cubicle.hihi

ederq said...

:)