mata duitan

Tuesday, May 3, 2011

cer bagi link korang

3 orang je kat ofis tau. hari2 macam ni pun besh gak kan. hihi

korang yang pernah drop komen or say hi kat chat box kite ni kan boleh tak drop komen kat sini so that kite boleh add link kat tepi blog ni.

sebab kadang dah baca lepas tu kan terlupa nak save link engkorang. lepas tu cari2 lagi lepas tu tak jumpa haha.

tu pon kalau sudi lah nak bagi kite baca blog korang.hehe ngada je kan.

ni video pagi tadi. eisya memang waktu bangun pagi dah fix.subuh je bangun. memang dari perut lagi suka kejut mommy subuh.

tapi time tidur tak fix. siang memang berperanglah nak suruh tidur huhu. nak2 if i ada kat umah. huhu


YouTube Video


abaikan suara mommy dia.kelakar je suara sendiri.

eh jgn lupa drop komen cakap ni link gwe! hihi tq

xx

11 comments:

umang said...

comelnye anak kakak and abg ariff..suke3...hihihih..kirim salam kat baby kak hihih..

iza.rahman said...

eisya chumelll!! geram tgk lesung pipit dia :)

p/s : ederq, link saya yg xseberapa ialah soon-2-be.blogspot.com

:)

Mrs. Eeza Herman said...

senget2 mulut eisya nak cakap ngan mummy ye..
geram tul tgk bibir dia..!!

darlachinta said...

your baby is so cute and so adorable..;)

nadz said...

eisya chomel :))

Siti said...

comelnye eisya..geram!!

ieda, my link
http://mamalilcaliphs.blogspot.com
http://inspirationbeautiful.blogspot.com

NURUL JAMIAN said...

comelnyerrrrrrrrrrrrr link nurul ada tak? nget nget

hayati hashim said...

ko kecik kecik ajar anak shopping eh!! bijak mummy.. :)

meezameez said...

alolooo... gigit mulut diaaaaaa hihi. comel!

Jesse Tan said...

my God...looking at eisya make me cant wait to faster have one!! Geramnya! She is so so cute!

ederq said...

haha tq korang.
ok tq for the links
nanti free kite update link2 tuuu
yg dah ada link tuuuuuu hehe