mata duitan

Wednesday, June 22, 2011

tentang bulu

geli kan tajuk entry pada hari ini.

tatapiii geli lagi mata aku dan tubuh badan aku mentengok bulu (god knows what bulu) melekat kat seat toilet bowl tuuuu! dahlah aku nampak lepas aku sudah selesai tugasan. kerana dek tak tertahan kan terus aje daku duduk. silap besar!

ha kau jangan nak cakap entah2 tu ederq punya. shadap you. bukan akuuuu punya. sebab apa?

sebabbbbbnyaaaa

ya rabbi dahla panjang lebih kurang 1.5" atau in cm dalam lebih kurang 3cm++! berapa lama tak menten tu nok?

dah boleh beranak pinak segala jenis kelawar, kutu bakteria dan sebagainya.

eii yuckkkkkk please lah weh pleaseeee.

ketiak kau rajin kan nak trim tapi di sinun??? omaigoddd.

hehe sorry tetiba emo kat blog pesal. geli kan? macamlah tuan punya tu baca blog aku. hahaha!

tapi ini mungkin pengajaran. please keep it short or tebas jela. kalau ada bran pergi braz wax.

aku selalu teringin tatapiiiiiiiiiiii takutnya sakitttttt kotttttt

wax ketiak i beranilah.

heyy tak pepasal cerita pasal menda ni. sebab very amarah pula bila terkenang perkara terduduk atas toilet bowl berbulu panjang.

EUUUWWWWWWWWWWWW

8 comments:

mrs.spicy said...

hahaha!

ha kau jangan nak cakap entah2 tu ederq punya. shadap you. bukan akuuuu punya. sebab apa?

baru nk cakap
=p

hayati hashim said...

rezeki ko la ederq..haha. slalu lucah didalam n3 ni! haish.

NURUL JAMIAN said...

tersengih2 baca entri ni

ederq said...

mrs spicy, sampaiii hati youuuuu tauuuuuuu.hihi kalau i pnjg camtu i tocangkan teruss hihu

jangok, hahaaa rezeki murah sgt kannnn

nurul, kalau u jd i xdenya nk sengih hihi

fati said...

yuckk!!!! tak reti menten! kot lah da ada pasangan hamba allah tu... cane agaknya pasangannya tu ehh? eeiiwwwwwwwww!!

Mrs. Eeza Herman said...

aduihhh..puas la dok pikir apekebenda la tu...
1st2 imagine la tai*
rupanya...hahaha......
bulu dalam suar ker!!
nanti u bg la dia besday present shaver...
confirm! gugur sudah bulu2 itu..

ederq said...

fati: tah2 pasangan pun sama? mana tau hihi

eeza: ahha iyerlaaa. masalahnya i tatau siapa. kalau tau i belanja dia buat braz wax haha

Mrs. Eeza Herman said...

nanti tampal notis kt dlm toilet tu..
"selepas anda flush, sila check kembali kot2 ader khazanah anda yg masih tertinggal" hahaha