mata duitan

Tuesday, June 7, 2011

uk uukk

hi!

owh i have so many things in my mind to share here but time is being so jealous (masa mencemburui whatever).instead of updating of more useful subjects, i always end up with a post like this! typical me kan!

okay, north trip was good.attended 2 weddings.first wedding adalah rush so we didnt get to see the perantins.sobs sori jana.tapi kau cun gila n slim gila.sampai laki aku ajak kahwin semula so that aku boleh kurus kembali.

oh ya. dia suka nyanyi lagu direnjis2 sekarang. mmhhhh kalau maknanya nak kahwin lagi, sila ingat allah.ha kauuu! hehe jgn mara B.

dann tak sempat ambil gambar pun sebab eisya da amok.rupanya berak. i mandikan terus kat rnr tu. panas kannn!

gambar dia pakai short skirt denim tu pun tak sempat ambil. ish ishhh

then after sesat barat tibalah ke 2 nd wedding. pun tak ambil gambar perantin. bummer!









we reached kl at 12am n datin tidurrrrrrr je.bgn susu je. kiteorang berenti rnr pun tidur.penat sangat ni.

the next day ada lagi 1 wedding. n i found out eisya loves crowd. mmh good girl!






since yesterday eisya duduk with BS. mmmh guess what dia behave okay! magika ka apa? bedung pun gelak?? tapi malam tadi we both kena buli.

tak apa dah biasa!

okaylah. dahla tengah berak ni.bye!

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

mrs.spicy said...

kenapa keluar simbol-simbol pelik ni? disengajakan ke?

bagus eisya. nanti boleh jalan2 lagi

ederq said...

tu emoticon. haha. tak leh baca eh. ish semak je kan. nanti i delete. hihi

syiekin azam said...

ahahah serabai ade emoticon uukk uukkk..nasib mende tue senyum2..;))

b said...

die mmg dapat ilham menulis time tgh......eh..

ederq said...

bkn saja menulis tapi untuk mentelefon suami haha