mata duitan

Tuesday, July 26, 2011

cucuk cucuk

eisya kena cucuk on her 5th month check up.2 sekali. first jab tak nangis.2nd tu nangis kejap. dukung kejap dah gelak2 lepas tu.

dia tak pernah demam lagi so far.tapi dia akan jadi cranky lepas cucuk. tak sedap badan gitu.

next month nak cucuk pneumococoal. rotavirus dah terlambat! haihh kenapalah mommy lupa?

YouTube Video


apesal aku sekarang asik kepingin nak makan kek? b ,jom pergi hummingbirds!

cemana nak kurus kannnnn

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

murn!e said...

mmg dah terlambat ke utk rotavirus? eisya baru 5 bulan kan? aritu aleesya amik 1st dose of rotavirus umur 4 bulan.

kalo tak silap before 6 months boleh lagi kot. ke doktor yang kate dah terlambat? kalo doktor yang kate..takleh lawan dah la. :)

NURUL JAMIAN said...

kejap je eisya dah 5 bulan kan eisya kuat mesti tak nangis beriya2 hehe

ederq said...

murni: tah dr kata mcm tu. rasa utk 1st dose kena amek b4 4months kot. huhu. takpela kan nk buat cemana huhu

nurul: itulaaa kejap je. anak dara awak pun da besar hehe.

Mrs. Eeza Herman said...

rotavirus?? hmm..hazeq amik pneumococoal je....
hazeq lak kena injet dua2 belah peha..injection kedua baru dia nanges, sebab ubat pneumococoal, doc cakap mmg sakit..hihi..sian lak tgk dia, dua2 peha lebam..