mata duitan

Wednesday, November 16, 2011

praying for kak mas

kak mas ni aku kenal masa sekolah agama kat rumah kedai kat BBSB masa kecil2. biasalah kan budak kecik mesti macam suka tiru2 orang besar kan.

yang paling aku ingat, kak mas dulu pakai jam tangan. tak pernah bukak. mandi ke tidur ke pakai ok. konon macam nak kata jam tu hebatlah, lasak.

wah! aku terus mintak abah beli jam yang boleh kena air. pastu buat macam kak mas. tak bukak ok. bangga je pakai jam tu. aku tak ingat brand apa tapi dia kaler itam.

lepas tu kak mas pindah subang kot. tak jumpa tak contact. cemana tah boleh jumpa kat FB. sebab aku sangat ingat nama dia. Normasilla Ponijan.

so kitaorang pun contact2 balik, borak2, baca blog masing2, kak mas attend wedding aku and so on.

kak mas ni cool gila ok. dia banyak travel. diver, biker. macam2lah! tengok blog dia sini.

tadi tiba2 aku tengok kat FB, baru perasan kak mas dah undergo 3 operation. ke 4? tak sure. sebab accident masa konvoi superbike. hati terkoyak katanya.

ya allah aku rasa nak menangissssssss!

please pray for her! if you are reading this, please pray that she will be allright.

kak mas, please kak mas sembuh cepat. kak mas kan kuat!!!

3 comments:

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

name cam penah denga laa..


tengok orangnye tak bape kenal..die dok bbsb ke? jalan mane? sekolah mane?

ederq said...

dia kejap je kot kt sg buloh. tp sek rendah rasa mcm pernah sekolah sk sg buloh. dia dok 1D berapa ida tak ingat la kak. huhuhu

intoxicated-catastrophe™ said...

tq sayang,,, akak love you!