mata duitan

Tuesday, September 29, 2009

bzz bzzz

tarik nafas hembus nafas

  • banyak nak catch up today
  • esok pergi lumut untuk ship assessments. gila risau boss tak dapat pergi sebab dia mat saleh maka tak boleh masuk shipyard. maka i'm on my own.
  • thurs-fri Spore trip - memberi presentation. gila bosan pergi dengan boss sahaja macam mana nak poya2. dahla sekejap sempat ke nak shopping cari bag hantaran?
  • kenapa my caterer suka call i instead of calling my parents yang tukang bayar? peninnnn.
  • my wedding card punya design siap besok and sabtu baru we all boleh finalize design. dan janji siap on 13/11. lambat kan? tapi harap sempat nak distribute.
aaaaaaaaaaaaaa

encik tunang pun fly to bintulu esok for work purpose. tiba terfikir kalau dah kahwin dua2 out station pun okay. tak la bosan dok rumah sorang2. unless dah ada baby. hehe haip haipppp

7 comments:

Shah MUstaine said...

Ship assessment? Pg Bousted ke? Fire proofing coating kn?

Shah MUstaine said...

Ship assessment? Pg Bousted ke? Fire proofing coating kn?

derqdnl said...

yep boustead. tp bukan coating. material for ship building. :)

Shah MUstaine said...

aik..company ko supply material ape? bkn promat buat utk building jer ker?

derqdnl said...

nggak donk. mcm2 ada. asal passive fire protection je kita org ada. sila layari www.promat-ap.com. ececechh

aNoi said...

Oit nk carik bag hantaran kat singapore eh? sila lah ke orchard road..macam2 ada..sediakan fulus ajo... hehehhe

derqdnl said...

sern: aah le. aku round orchard road xbeli pon. sbb konon nk pk dlu. las2 bli kt airport. hihi