mata duitan

Thursday, September 17, 2009

SALAM AIDILIFITRI

few things for you bunnies,

  • Selamat Hari Raya Aidilifitri
  • maafkan salah silap saya. halalkan makan minum. sorry if ada terasa hati. sorry if apa yang ditulis kat blog ni tak best dan merepek gila. haha
  • have a great raya. drive safely.
  • makan pada2. jaga kesihatan. cough cough. ke ni patut cakap kat diri sendiri je?
  • semoga semua amalan kita diterima Allah
  • jangan lupa kepada mereka yang dah tiada. seksa kubur akan start balik. banyak2 kan doa untuk dorang. mmh
  • semoga kita semua berkesempatan bertemu ramadhan lagi pada tahun depan. aminnn
my updates:

  • i have got my baju raya. 2 pairs ajelah. itu pun abah beri kain. kalau beli sendiri mungkin beli yang murahan. and i likeeee my baju raya sangat2. dan terus bercita2 nak beli tudung baru. cis apa ni. kata nak jimat cermat! tapi the baju raya will look so wrong without tudung baru. kan? hihi
  • i have got kasut raya jugak. tapi kadang2 menyesal because with that price i should have got 2 shoes instead of 1. eii lempang kang!
  • last raya as a single. tahun depan sudah jadi bini orang dan mungkin mummy to be? cough cough.
  • this raya. i have no nenek. apa tah lagi atuk. okay, dah tak nak sedih.
  • ni raya first bersama ahmad jebon mendebon gedibon mucuk tercinta. haha!
okay ni lagu raya favourite i. ignore mamat. i only like this song. not him. eh tapi mawi nyanyi buruk gila. so okay. fine. mamat and this song. not him with other song. so geli. eh why am i explaining myself here??? ok dah go click and enjoy the song.



Selamat Hari Raya! Love you lot!

8 comments:

meezameez said...

saya pun! saya pun! saya pun minta maaf juga atas segala kesilapan kesalahan yg pernah dilakukan dr skolah sampai la sekarang ni. maafkan daku okay :)

p/s: kau minat mamat rupanya eh tp memalu nk ngaku?

derqdnl said...

aku maafkan kau beb. tapi dah mnta maaf lagi mau fitnah aku minat mamat??? cpt ntk maaf cpt. hahahaha! busuk la mamat. aku suka lagu ini sahajaaaaaa! hahaha

meezameez said...

hahaha! owh, fitnahkah? ok fine mintak maaf semula. saya mintak maaf kerana memfitnah cik peminat mamat. eh silap! mintak maaf semula hihi

derqdnl said...

hahahah!

omey83 said...

selamat hari raya dear, enjoy ur last raya before kawin. thn depan kena gaduh nak raye kampung sape dulu..haha..

derqdnl said...

haha omeyyyy. itu kena wat deal dulu tuh. haha

intoxicated-catastrophe™ said...

aku pon nk mintak mahap gaks. kot tesalah kata spjg berblog, bercomment, berfacebook, ber-apapa laa.. hehehehehe. semoga bergembira! thn ni dgn en.tunang.. thn dpn dgn en.husband. hehee

derqdnl said...

samalah kak mas. harap ampunkan. nanti pas raya kita panjat frim nakk. hihi
ish malu i raya sorang2