mata duitan

Monday, January 9, 2012

bunyi apakah itu?

zrett zrettt di meja sambil type type type...

situation one 

lelaki cina with emperor's laugh (new guy in the office)passed by my desk and stopped, with his puzzled faced,

you know what that sound is? macam untuk dapat itu cow's milk. zrett zrettt

HAHAHAH we all laughed.

then he went to his desk and said, what the hell is that sound hah?

err that's me lah. pumping.

he then came to my desk and said, what? what's that?

i'm pumping my milk. 

OHHHHH OKAYYY! sorry aaa i cracked the wrong joke.

situation two

this mat saleh who kadang2 only came to our office.

he passed by my desk and stopped and said, it sounds like mr kuntut (he meant kentut. he pandai cakap malay sikit2). tuan laksamana mr kuntut!

HAHAHAH we all laughed.

he went to his desk. and jumped and came to me.

come on tell me what the hell is that sound? i need to know! come onn!


haha! i'm pumping my breast milk, andrew! haha

terus blah. haha!

pastu adalah dia bunyi2 lagi. haha.

orang office aku memang dah lali pon bunyi pam aku ni. tapi yang tak biasa tu tertanyalah kan.

mmh sekarang ni dia macam ada problem je pulak. kalau pakai bateri terus terpadam. eii kenapakah? tolonglah bertahan. aku tengah nak caj 24h tengok ok tak.

aku sekarang juga sudah kurang disiplin nak pam. lama sudah tak pam 3kali kat office.

huhuhuhuhuhuhu.

3 comments:

sha said...

best dpt pam kat tmpt sendiri. aku jgn harapla. dahla takde cubicle, meja pun mcm guru besar kat skolah. ala2 jepun gitu. penat gila sbb kena concentrate keje jek

syiekin azam said...

ihihihi kelakar..rindu plak saat2 mengepam..dulu mase pki spectra3, adek2 aku ckp mcm perang hendap..pastu pakai fs, kate mcm bunyi kereta kebal..ahahhaa..

kadang2 tgh2 malam aku pam susu, adek aku kat bilik seblah msg..(ade askar nak perang ke?) ahahahaha..

kelakar je..:D

ederq said...

sha, lama tak dengar citer kau dan emir hehe

shikin, hahaha kan. da la bising pastu hands free dia tu mmg macam angkasawan okeh haha
wey fs aku da rosak kot bateri. kena pump sambil caj.