mata duitan

Saturday, July 4, 2009

HAPPY 6TH YEAR OF ANNIVERSARY, SAYANG

warning: ini entry geli geleman. don't proceed kerana banyak aksi dorong muntah hijau.

dear cinta hatiku B,

happy anniversary! dah enam tahun! lamanya kan? tapi nak kahwin dengan B, hidup dengan B lagi lama kan (kalau umur panjang)

tak sangka boleh tahan selama ni. memang tak percaya. nak kahwin pulak tu. b dah fikir masak2 ke ni nak kahwin dengan hunny? tak nyesal? haha

tak sangka b boleh tahan dengan hunny yang gedik mengada2 suka merajuk dan garang dan comel dan cantik pulak tu. (perfect siot! hahaha. bagila can. janganlah lempang aku!)

tak sangka hunny boleh tahan dengan B yang garang dan manja gila (gila malas nak layan tau kadang2!) tapi hunny fikir, kalau hunny tak layan nanti ada perempuan lain yang baik hati pulak nak layan. eh eh banyak cantik! maka hunny layankan aje.

lagipon hunny rasa orang lain macam tak sanggup je kan layan karenah hunny yang hot ni. lalala! haaa buat muka eh B. hihi

okay, hunny ingin ucapkan happy anniversary. thanks for everything. i wouldn't say 6 wonderful years. there were ups and downs. there were hates. (not you, but the fights) and loads of love and laughs and fun. and my love for you conquors all. chey wah! ( tapi i mean it)

thanks for always being there. thanks for your unconditioned love. thanks for understanding on how much i love jebon (hiihi). thanks for loving me. thanks for soothing me when i'm down. thanks for making me happy. thanks for knowing what makes me feel good and appreciated. thanks for everything.

sorry for not being nice to you at times. you know how moody and mad i can be at times. i promise i'll be better. insya allah. i'll be a nice wonderful solehah wife (n gf n friend) of yours. ecececeh.

5months ++ till the day me and you as husband and wife. wooott! can't wait. tapi takutttt. hunny tau b mara tiap kali hunny cakap hunny takut. hunny takut je tapi nak tau. *kenyit mata* *flying kiss*

hunny hope our marriage life will be blessed and loved.

you will always b my star, sayang. i love you and i mean it.

much love,
hunny

notes:
  • kalau dah kahwin i still want this date to be remembered and celebrated. boleh tak yang? please please. just so that i can get 2 gifts in a month. anni n birthday. boleh kan? kan? kannn????
  • sorry that i'm not in town to celebrate the day. i promise we will later okay? thanks for izinkan hunny bergedix dengan gedixbabes sekarang. hihi. nanti dah kahwin boleh kannn. b dah janji kannn. hihi
AKU BUAT AUTO PUBLISH ON 4TH OF JULY. KENAPALAAA TAK KELUAR???

14 comments:

a.m.a.l.l.e.a said...

wargghh..lamenye..hepi anniversary korang!aku setelah 4 tahun, makanya kami kawen..kdp korg ber2,i'Allah akan berkekalan ok..

derqdnl said...

thank u lea.
lama kan?
hrp2 kekal.
aminnn
kau pon sama!

aNoi said...

Phewittt...

Happy anniversary ederq....

*Ade ke org wish utk couple anni?

haha.

derqdnl said...

sern! tq2! wish dan doa ye. hihi

omey83 said...

wow. 6 years!

kadang2 it make us wonder kan, camne bole still cope with each other mcm tu lama.

kdg2 aku terpikir bukan stkt dua2bole memahami perangai masing2, tp yg lebih lagi, even comes a better person pun, still setia pd yg satu tu jugak..

jodoh namanya... :)

derqdnl said...

omey: aah so true! tu la kdg2 xrasa pon smpi 6 thn. wohhh!

ultimatecass said...

congratulations!!
*big hug*

meezameez said...

Happy anniversary ederq! :D

derqdnl said...

ati n meeza: tq darls!!! xoxo

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

Happy anniversary kak ederQ & Abg Arip.. :)

pG n ShuQ pun bln nie gak..
9hb..hehehe..kami baru 4tahun..
kak ederQ 6tahun..lama gilerr..hehehe..

semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..aminnn..

derqdnl said...

pg: hepi anni jugakkk! tu ah kan kecik2 da gatal nk becinta tu la pasal jadi lama. hihih
tq dear. :)

fati said...

uwaaaa!! manees tahap air tebu! soooooo manees!!

intoxicated-catastrophe™ said...

hepi.. hepi.. yang penting kita hepi... [sila nyanyi okayyy]

kmas doakn ko akan sentiasa bahgie bersame si dia yg tersayang ;)

derqdnl said...

fati n k mas: tq2. tq for the doa kak mas. ida pon doakan kebahagian kak mas okay!