mata duitan

Friday, July 31, 2009

ohhh puh-leaseeee

so, i was trying few pairs of crocs and ariff was sitting next to me, helping me to choose which is the right size and color for me. then came a couple. looking around and...

the bf: eh apesal bodoh gila color2 kasut ni?
the gf: *silence* belek belek kasut
the bf: eh murah gila sial! i ingat menda ni 200++. 100++ je. (suara sengaja dikuatkan, so that he's being heard. okay we hear you clearly la mat!)
the gf: aah la kan jeans i je dah 200++.
the bf: dahla design cam bodoh je. tak nak la beli. apa yang lawa sangat tah.
the gf: tu la pasal. jom. pot pet pot pet aku kaya la konon pot pet.

----

me: B apa itu B? sengaja cakap kuat so that semua orang dengar ke apa?
ariff: mmhh... apa la dorang ni.
me: tah! kecoh gila. apa tu? jeans i je da 200++. woh mahal nya weh. haha
ariff: tu la pasal. sesuai lah sangat kalau dorang tu laki bini.

haih! apalah ini orang. kau tak suka pun diam2lah. kau nak cakap pun, slow2lah. like me and B always whisper2 romantik tauuu! haha tak kuasa. tipu je.

ini! sengaja cakap kuat2 so that 1 floor boleh dengar kau.

well, to be honest, i don't really like the crocs design also. but i fancy the comfy. but even if you hate anything in stores, you dont have to tell the world do you?

dannn perlukah nak boasting kau beli jeans 200++ woh mahal nya! poor thing. perhaps that's the most expensive thing you've got for yourself and you need to tell the world bout it. oh suck it!

4 comments:

meezameez said...

eeeeuww! wat the people! hangen okay. sila lah jgn bersikap demikian. boleh x? x perlu kot nk kecoh satu dunia jeans kau rm200++. kalau nk kecoh, jgn tanggalkan price tag jeans tu so dat semua org tau harga jeans itu haha!

kau dh beli crocs? jgn la jeleskan aku! aku terjatuh cinta selepas tgk crocs sarah ngn ein itu hari hihi

derqdnl said...

tu la kan. org len pki lg mahal xde pulak nak kecoh. haha!
kann! aku pon dah lama teruja. kan kau xbg aku beli. haha!
tapi setelah tengok eyin dan sarah makinla teruja. lalu sudah beli.
macam sarah punya design dan color. tak banyak choice la. size pulak limited.

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

hahahaha..plisss la dowhh..
klu jeans kau harga 3ribu boleh la kott nk kecoh2..ntah pape ntah..malu okay..
k.ederq ske crocs ek?pg xske..hehhee..anti crocss bersebab..eeee..xnakkk.. :P

derqdnl said...

haah tula geram kan?
act in terms of design, nope. comfy, yes. sgt ringan. heels adalah sexy, i likeee! tp sakit kan kalau lama2. hihi.
pasni nak bli timberland pulak tapiii adalah berjimat cermat. tahan nafsu ajalaaa. hihi