mata duitan

Thursday, July 23, 2009

nafsu serakah

kemahuan untuk kurus adalah tinggi dan mendesak. tetapi nafsu adalah serakah. kenapa gedik sangat nak makan cheesy wedges ni?

syurgaaaaaa
ambil dari sini

semalam punya hebat dapat tahan diri dari makan lemak2 kfc sebab sayang dah burn banyak fat time swim 1.2km hari selasa lepas. (kau pasti ke banyak??) tapi hari ini macam tidak dapat tolak ansur lagi dah. nak buka puasa makan cheesy wedges. ayam tak payah. aci tak? pastu makan yong tau fu. pastu home made apple juice. boleh kan. kenyang tak? puas tak si muncit ni?

tapi cheesy wedges kalau sejuk keji rasanya. kena makan panas2. tapi lemak keju dan mayo tetap drive me high kan. sabtu pagi jog. ahad pagi netball 2 jam. mesti terbakar lemak cheesy wedges. kata hati kecil. haishhhh!!!!! sepak diri sendiri laju2.

aku hormat gila orang yang betul2 determine nak diet. siap tak makan nasik bertahun2. kau tak terketar2 ke tahan nafsu weh? hairan. pelik. tak paham.

5 comments:

fati said...

rugii ahh sape tak makan nasi.. hahahhaaa.!!

intoxicated-catastrophe™ said...

aku tokleh la.. 1 hari x makan nasik, esok pasti cirit birit.. takpon gestrik, takpon kene migren.. takpon.. er, so far itu jer laa simptom2 selepas x dpt nasik.. huhu

derqdnl said...

fati: kann.. tak ada nikmat. haha

kak mas: wahh banyak nya simptom. hhaha! ieda boleh x mkn nasik sehari dua ke apa. tapi kena mkn carbs lain jugak. tapi nasik adalah puas kan. hihi

intoxicated-catastrophe™ said...

so ari jadi makan apa arini? heee..hee.. sure special2 ni..

derqdnl said...

hihi. tak tau la. takdela specialnya. biasa2 aja. hihi