mata duitan

Saturday, August 15, 2009

Juvanex


it's my first day of Juvanex today. 5 hours now after my first consumption.
sabar jelah detox at home. challenging gila lah. all those tempting menu at home. woh tahan2.

i felt sleepy few hours after took it first time this morning. so i slept like a baby. lena gila macam tido during night time. it's somekind of a normal reaction when the body is working out to detox.

woke up for lunch. eaten soup and ratah ikan bakar and kerabu mangga. sabar jela tak boleh makan somekind of rendang ayam ummy. tapi ummy supportive siap masakkan soup for me. sebab i kan tido tadi. hihi sayang ummy.

pagi tadi before detox i dah berak banyak gila sebab semalam makan banyak gila dengan mok2 at seoul garden. so now tak berak lagi. just that frequent kenchin je. ishhh cepatla tunjuk reaction lebih drastik. kenapa i tak sakit perut pon? tak ada toxin ke apa? haish tipulah tuh. mesti banyak toxin ni. but my tongue is feeling thick a bit. good sign.

wish me luck okay! for more info on Juvanex, please go here.

13 comments:

aAaA said...

mmmm...go dear, after detox go n diet k..heheheh...

derqdnl said...

b: after detox dah bulan puasa. so, yes ok fine. i diet also lah. tsk tsk

omey83 said...

ni detox yang iklan intan ladyana kat tv tu kann..brapa kos untuk 7 hari tu?

derqdnl said...

aah omey. i bought this for rm119. :)
tryla. ok kot. hihi

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

hehehe..aza2 fighting!! ^_^
klu menjadi after kak ederq gune, baru pG beli..hehehe.. :))
klu berkesan ckp tau..wuhuuu.. :D

derqdnl said...

pg, effect dia vary on individuals. so pg kena try sndiri. hihi. tp so far rasa mcm berkesan jugak. ni tgh penin2, skt kepala pulak. kalau org yg biasa ada migrain mmg akan camni. huhu

Anonymous said...

Dik...diet sebelum kawen ek...jangan kurus sangat tau, nanti tak lawa, sekeping jer macam akak ko nie.hehehe
Apa pun, selamat berdiet kay...


Muuakkss.
Kak Aisa

derqdnl said...

kak aisa mummy izzah:
ala jgn risau. ni utk detox je. bukan utk kurus. hihi. tapi mmg kena kurus sket lagi ni. ish edeq byk sgt lemaknya. nk trn 1kg pon ssh. haha!
ala ok apa cam kak aisa. tak pyh penin2 nak diet dah kannn. hihi.

aAaA said...

kak aisa...

sy request turun 3kg jer..da bertahun, heheheh...

derqdnl said...

see people why am i so depressed now! ariff nak i turun sampai 47kg. tsk tsk

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

abg ariff jahat..hehehe.. ^_^

Anonymous said...

Comey jer adik2 aku nie gaduh...
alah arep...ederq sekarang dah ok aper...bukannya gemok sangat pon...kurus sangat tak lawa...nampak sekeping jer macam papan.hehehe

derqdnl said...

anonymous: hahaha! kannnn kannn. dah okay kan? hihiii. mesti arep nk muntah. :p