mata duitan

Monday, September 3, 2012

eisya suka kungkung papa!

muahahha! suka ke???!!!

adoila. aku pagi ni dok tersengih2 ingat pasal semalam.

dah pukul 12 lebih dah tapi eisya still wide awake sebab dia dah tidur petang masa on the way back dari ikea tu sampailah kul 9. mommy ni dah tingtong.

offer susu pun dia minum sambil tengok youtube and flashcards dia. abis je benti susu, nak baba! nak abc! nak tinke!

last2 papa pon paksa eisya minum kungkung papa. haha selama ni dia memang selalu je offer. tapi eisya gelak2 n beriya2 tanak. this time papa dia jahat sikit pegi pekup muka eisya kat buah dada (?!!!) papa. lalu eisya pon gelak yang tak benti. tiba2 eisya terus ngappp kungkung papa. ha kau amikk! yuck! dahla buluuu! papa dah geli2. dok alih2 tapi eisya nak jugak pegi kan. hisap lagi haha sambil gelak. dia suka kot tengok papa dia geli2.

then sebab papa dok elak2 kan lalu eisya tercium ketiak papa!

dia terus terbenti cakap, pa, busyuk iyak!!! buat muka busuk dia tu.

aku and laki aku macam. apa dia cakap eh? dia berak ke? pastu papa cakap, eisya tercium ketiak papa ke? sniff ketiak. aahla ketiak papa belah kiri ni macam ada bau sikit. sorryla cha! belah kanan ok cha.

HAHAHAH! aku yang ngantok terus segar bugar.

adoila susah gak nak seret eisya kembali ke pangkuan jalan dan kembali kepada kungkung mommy.

macam2 kan budak ni.

oh ye, ada yang ingat i still fully BF eisya. tak dela lama dah campur kan. FM and fresh milk. cuma time i ada je fully BF. sebab tak cukup stok kan. huhu. tapi tak apalah alhamdulillah susu still ada.

sebenarnya nak jugak upload gambar raya kan. tapi gambar raya kat camera cousin i belum amik lagi. in my iphone gambar family xde pong. huhu. tapi tengok ah kalau nampak gemok aku malas la upload muahahahaha.

last saturday baru buat aqiqah eisya, house warming n jamuan raya sket. nantila cerita. ada menda best n tak best. tapi apa2 pon legala majlis dah selesai :)

okayla tu aje ahkak nak bebel di hari senin ni.

byeeee!

saja jeee. ehhehe

2 comments:

Fieda said...

heee...sluar eisya cam sluar my lil airis fos huhuh...gerammm tgk eisya..good girl :)

ederq said...

hi fieda, haha! kalau beli kat fos tu mmg asik ada jee samakan haha