mata duitan

Monday, September 27, 2010

merajuk+menggelupur=DILLIGAF

hi!

sorry sebab aku telah mentutup blog ini last week. malas nak cerita kenapa tapi yang penting aku rasa blog ni dah tak jadi bukan sayapunyasuka.

mok kata, baik kau private kan je blog kau, ida.

tapi fikir2 balik, macam ah lantak lah. aku punya suka lahh.

ingat nak tutup last week tu nak buat lah tukar layout ke nak susun balik links korang ni. bagi kemas sikit. tapi serious tak ada masa. tak ada idea pulak tu.

so terimalah blog merapu dari puan ederq in kembali. dah tak merajuk dah. kot.

:)

kan aku cakap ari tu aku ada banyak menda nak cerita. nanti lah ok.

oh ya, terima kasih lah kat kawan2 and readers lain yang contact aku and tanya bila nak buka blog. jangan lah cakap aku block korang. hahaha!

kacau ahhhh, pagi tadi dah berak masa mandi apehal sekarang pulak rasa nak berak ini. adakah penangan vitagen? baik untuk usus kan menda tu?

ahhh tak ada masa aku nak iklankan vitagen! baik aku memberak sekarang jugak! anak aku pun dah memberontak dalam perutku! summersault dah ni. toink toink!

mummy tolong berhenti mentaip dan pergi mentahi sekarang, baby tak suka bau tahi!!!

5 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

wiiiiiiiiiiiiiiiiii

Fathiyah said...

ederq,continue blogging eh.
hehehe...ayat last tu lawak la.

ederq said...

hehehehehehe

d.O.n.A.t said...

hahah menggelupur aku bila ko tutup blog. aku addicted dgn blog ko okaayyy. so jgn tutup.

ederq said...

hahah yela tu addicted azza!