mata duitan

Thursday, December 23, 2010

malam malam

1.b is away
2.adik2 semua chicken pox. mintak jauh.
3.da dapat 13th month salary! yay december besh!
4.baby dah 1.7kg at 31 weeks! and mummy is errr 60 kg! malas nak layannn!
5.i think i'm having PUPPP!
6.tak sabar nak jumpa gedix this saturday!
7.menyampah tu tak boleh buang.nak maafkan pun tak boleh.nak lupakan apatah lagi.pandai2lah kau jawab dengan tuhan nanti ok!

6 comments:

NahiZ (chynk) said...

..dah dah la tu...
malam malam jom tido! =)
Mimpi haaganz td lagi best...

K-Baby said...

Hi Mommy,
Let's win cute slogan tees for your kids in conjunction with our blog launch!
mykedaibaby.blogspot.com

amiza said...

ehem..ehem, bg sket gaji bln 13 kat aku.. :)

ederq said...

zihan: hehe tanak mimpi. nak makannn. :p

K-Baby: nice blog! thanksss

amiza: hehhe baby dah cop! :p

Dania said...

wey, baby aku lg kecik dr ko la...ms aku 31 week baby aku br 1.38kg...cmne tu....

ederq said...

saif: hehe yeke? so far bb aku lbh kurang sama je size dgn dlm baby centre tu. jgn dia besar sgt dah la :)