mata duitan

Friday, December 10, 2010

rawak lagi

selamat hari lahir ummy saya!

esok hari lahir iwan pula, adik saya!

ahad malam baru nak celebrate!

esok lusa busy attend weddings!

esok PIL datang KL!

sedang serabut juga kepala fikir pasal kerja! peninnnnn! HAIH!

appraisal bukan pada bulan ini tetapi pada bulan hadapan! tak tahu apalah nasib.

siapa engineer yang nak cari kerja, interested dalam passive fire protection systems, high temperature insulation systems, sprays, dan semua sistem yang ada kat company ni, rajin nak belajar perkara baru, rajin buat research, multitask semua kerja, sila email saya! company tengah cari orang baru. tak kisah background civil ke, mechi ke, material ke. asalkan sanggup nak belajar!

pagi tadi pukul 430am. tengah sedap2 tidur zass first time kena simpul biawak/cramp. ya ampun. sakit gila ok. tak pernah kena macam tu! separuh menjerit. b! tolong hunny sakitttt.
panik terus laki aku. kenapa yang kenapa? sakit apa?
hih. lepas ni kena tidur pakai socks! dan diurut minyak panas.

eh dah hampir ke arah hari ulang tahun yang ke satu saya dan suami. oh tuhan ku. betapa pantas!

have a blast weekend you all!

take care!

5 comments:

NURUL said...

selamat hari lahir ummy kamu ederq dan adik kamu :)

NahiZ (chynk) said...

baru start kene ke?..
huhu dulu dh selalu sangat kene...lately dh jrg! Memang sakit..panggil hubby mamai2 urutkan kaki...hadoi!
Pas ni rasa sakit beranak plak! hoho nebes!

ederq said...

Nurul: terima kasihhhh :)

zihan: aah baruuu first time kena. hehe. my hub tak mamai sebab dia terkejut gila i merengek sakitt :p

meezameez said...

kaki cramp adalah saketttt. takpe pengalaman mengandung hihi. seronot!

ederq said...

hehe itula. :)