mata duitan

Saturday, January 1, 2011

01012011

oh ya! congrats nysa on the newborn,semalam. musnah harapan kau nak new year baby.haha!dyah da bagi tips kau takmau ikuttttt hihihi.

ni tengah baring kepenatan. pegi mybabyshop this afternoon. silalah pergi beli barang kat situ kerana servis sungguh bagus. senang nak kira2 diskaun. worthla kitaorang pergi jauh2 dengan aku pening2 nak tengok map!

b, nanti tolong install GPS pleaseeeee.

rasa barang baby dah 80-85% kot settle. tinggal lagi sikit2.

korang guna jamu ke pas bersalin?ikutkan hati adoi tak kuasa nak hadap.tapi terus kena jerit dengan ummy.

ehhh awak nak pakai badan tu lamaaa.kenalah jagaaaaa.

T_______T

okay sila suggest yang okay.ingat nak beli leesa formula punya bengkung and set2 jamu tu amway. katanya amway punya sesuai untuk baby yang dibreastfeed.

adakah benar? sila tunjuk ajar.

ohhhh laparnya. sedang tunggu B balik tapau food. baby sekarang kalau lapar, macam gempa bumi perutku.

semalam dia tunjuk lutut dia. haha terbonjol.maybe sebab dia buat aksi macam tony ja dalam ong bak semalammmm. hihi

tadi pergi midvalley kak limah sold out.dahla b x bagi tengok cita tu. ok je kannnn.dia klaka je kannnn. huhu

weh benci gila pegi mid valley.busukkk ramai sangat orang. nak solat, sempit. nak kencin ramai. kasi penat sajaaaa.

dahla lakibini ngidam choc cream chip tapi malas nak trn starbucks sebab serabut. balik2 tengah surf intrernet, ada blog tuuuu gambar minuman ngidaman. both of us were like aaaaarrrrghhhhhh! terus scroll cepat2. cis kenapa sg buloh tade starbucks!

lapaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nak choc cream chippppppppp

tapi nak baringggggggg je! huhu

note: apple's programmers are in deep shit!

6 comments:

♥ Fasha ♥ said...

hahaha sile la dptkan choc cream chip tu ye. mmg sedap menjilat jari! =p

ederq said...

fasha: tu la pasal. last week je pun baru minum. ngada2 betul laaa

Little BlueBird said...

Amway ok kot...i dgr banyak good review..i tak makan ape pun..better jaga..i pun nyesal tak makan..takpe..tekpe..2nd round...

ederq said...

huhu yeke kena ehhh. malasnyaa nak makannn :p

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

Happy New Year kak ederq :D
moga selamat lahir kan baby yang comel2..nk bg nasihat2 ttg pregnancy pun xkawin lg..hehehe.. :D

ederq said...

PG: hehe same to you!
aminnnnnnnnn