mata duitan

Thursday, August 18, 2011

ederq tak senonohhh

hello! hows puasa? hihi

semalam buka puasa with gedix. first time buka luar ok thn ni. selalu kat rumah je. homecook u olls.tapi ummyla masak hihi. i selalu masak 1 lauk je.

we buka kat nelayan. ok please jgn pergi!

dah lah tak berapa nak sedap.ramai gila orang.nak makan punnn tak puas ok sebab xkuasa nak beratur panjang.

kalau u olls jenis yg gigih dan tabah, silakan.mmm maybe sebab semalam selangor cuti kot eh. apa2 pun rm35 tak worth. top up la sikit pegi makan tempat lain lagi syiokkk.

eisya mood nak dukung je masa tu coz dia serabut ramai orang n bising. dengan gedix pun tanak. nak dgn mommy n papa je.

ni nak cerita hihi. pasal haku tak senonoh.

at first aku nenen eisya kat surau. pastu the next 2 hour tu aku selamba je kat meja tu kan. malas nak bangun kan.

mula2 kawan2 yang belum kahwin n mengerti ni ingat aku baringkan eisya tido.

pastu yin cakap, derqqq kauuu * with nenen gesture*???

aku ckp aah!

derqqqq tak senonohhhhh!!!!!
*shook head*blushed*cover face*

amy pun terkejut n siap pegi tutup mata tunang dia. walhal im covered ok.baju kurung senangla kan hihi.

other gedix marah dorang jakun hahaaa.

then cakapla pasal bf n all. dorang 2 ni terkejut bila dah explain2 hahaaa!

seng seng ubs betullaa

hahaaaa these peep belum kahwin n ada anak.nanti kau ada anak, kau rasakan yin n amy!!

tak senonoh ehhhhhhh!

memang bengong 2 orang ni hahaaa!

i have been nursing and pumping in public lotsa time. ada je yg pelik, tengok n offer pakai fitting room pun ada. hehe dorang tak biasa kot lagi. tak apa.

apa2 pun aku harap dapat BF eisya lama.one of the reasons, mesti leceh nak bawak bottles, termos and all.

mmmhhhh, ya allah, permudahkanlah!




AMINNNNNNNN, ustazah eisya kata.

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 comments:

Iza said...

ihihiihi!
nanti dorang da kawen dorang plak yg tak senonoh...ihiks!
hopefully iza akan jadi se-taksenonoh cam ederq in terms of breastfeeding my baby in public nanti.eheh!

**eisya nomey nomey!

Fasha said...

aku pun smlm bantai je bf emir time buka kat hotel sbb dia dah ngamuk2 nak susu. kiri kanan sume laki ha tapi diorg rilek je sbb paham. mmg senang gila kalau bf nih. takyah nak mengangkut botol susu bagai

cikFM said...

alaaa comelnye eisya..... geram tengok

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

ida,


orang tak kawen die tak tau..naluri keibuan tu takde...let it be..

akak pun bese je nursing n pumping kat public.malas nak gi nursing room..yg penting kite covered dan tak terdedah bende yang x patut nampak..it will do.

pelik jugak nape dorg ckp tak senonoh???? menyusukan itu satu anugerah buat ibu...sedihnye bile die kate tak senonoh..tak semua org bole menyusukan "sekarang' ni..



hopefully, perjuangan kite dipermudahkan. insyaAllah

Siti said...

hahaha...same je ngan i...selak n nenenkan aje...sambil nenenkan sambil makan :)

ederq said...

hihihi tq.

kak nita: dorang tak biasa kan. nanti dorang da jadi mak baru tau hehe.

aminnn