mata duitan

Friday, August 5, 2011

my himawari

korangggg

aku tengah busy tapi nak hilangkan stress kejap. migrain kang dok tengok kerja lama2. hahaha alasann.

nak tau tak. masa mula2 aku tengok eisya, masa nurse bawak masuk ke bilik aku, lepas bersalin tu kan. yela masa mula2 kuar perot tu tak nampak sangat. pulak tu aku dipingsankan. demmm

kat bilik tu, aku tengok je terdetik dalam hatiku. eh anak aku macam himawari!

hahaha! jahat kan. tapi sama okeh. cer korang tengok gambar ni.



kan kan kannn sama kan. haha sian eisya mommy ejek. heheh.

tapi sekarang dah tak sama sangat. tapi kadang2 sama. haha.

aku memang suka amat shin chan. nak2 indon version. i siap hafal lagu dia okay. dah la dulu ada CD punn hafal dialog. beli komik dia.

eii jangan anak aku gatal macam himawari dah. hahahal.

okay korang hafal lagu kat bawah ni. :p

5 comments:

Iza said...

suka sangat tengok eisya ni dari dia lahir smpi gambar dia yang latest :)

yang tang himawari tu, ahahaha memang ade rupa! hiikkksss!

cikFM said...

himawari sgt sukakan brg kemas.. jgn eisya pun macam tu dah laa.. hehehe

Fasha said...

aku pun hapal lagu cincan versi indon tu ko. siap buat ringtone okeh. haha

dialicious said...

dia x tau sapa tu tp mulut dia tu comel patot ikat ribbon n buat2 present kasi kt ur hubb;p

ederq said...

iza: hihi thanks :) haha kan sama kannn

cik FM: alamak abesla mommy kena beli. haha tp ada gmbr dia galak dpt brg kemas from tokbah. hihi

fasha: kau dasatt ok siap buat ringtone!

diah: hahaha good thought! alaa u tak kenal ke himawariii