mata duitan

Wednesday, November 18, 2009

All the best Aiman!

hari first day aiman SPM. satu keluarga risau. lebih2 lagi bila dia nampak lepakkk je. Internet, game, bola, TV. kalau aku dulu memang pulun tapi result biasa je pon. huhuh

harap2 aiman dapat score. dapat sambung belajar ke tempat idaman. kerja tempat idaman. nanti dapat result bagus, mintak la apa2 pun kak long bagi. (ish macam bahaya je statement ni). okay tukar, with reasonable reason. yang kak long mampu. hahahah

dulu UPSR dia dapat 5As. PMR 7As. SPM ni haraplahhhhh dapat bagus jugak. jangan jadi macam kak long. UPSR PMR straight As tapiiii SPM... sedih okay sedihhhhh.

kepada sesiapa yang membaca, doakan adik bongsu saya ini. biar dia score, dipermudahkan jawab dengan tenang. dan sihat sepanjang exam! demam pulak dia hari ini. harap semua okay ya dik!

aku pun tak tau apesal aku kena letak gambar ni. hahahaha!

tahu tak apa yang aiman pegang? hihi

7 comments:

along said...

iallah..
aiman bleh buat kak long..
dia akan buktikan yg dia x follow result spm kak longnye..
ha3..

ida..
ko pun cemerlang jgk apa..
kalu x, camner bleh msk um..
ye x?

ederq said...

haha ina tu semua nasibbbb. serious aku rasa rezeki aku adalah nasib dan berkat doa org tersayang je.
termasuk lah JPA sponsorship. haha.

a.m.a.l.l.e.a said...

derq..ape yg aiman pegang..agak geli geli.hihih.

alah,k.long terer,aiman mesti terer.i"Allah

ederq said...

tererrr la sgttt kak long dia. ahahah! ha sila teka ya kawan2. teka dulu. br aku bitau. hahah. sedap tuuu

fati said...

lidah lembu!! kan kan kan?? hahahahhh!!

ederq said...

pandaiii fati. hahahaha

Riena said...

eeeeeeeee... gelinyaaa....