mata duitan

Monday, November 30, 2009

GULP! minggu depan ke???

GULP!

eyin: derq kau da ready ke nak kawen next week?

GULP!

selama ni orang cakap months/weeks. bila yin cakap next week aku rasa macam. what? really? minggu depan ke??? man! time flies!

sekarang aku dah start rasa neves cuak seksaited dan sebagainya.

doakan semua lancar ya kawan2!

4 comments:

A W E E N N Y E said...

EVERYTHING will going smooth..

Anonymous said...

mmm...menghitung hari dah dah adik aku nie yer...sama jer dik..akak pun cam tue dulu.Penah merasai perasaan yang sama..Chewaah..tapi tak neves pun...masa nak lafaz tue baru ada rasa nak pitam dengan pertanyaan "eh..aku dah jadi isteri orang ker?"..hehehe
Good Luck Sis..Insya Allah, semua berjalan lancar.hopefully tahun depan dah ada baby..oppsss...*wink2

~Kak Aisa@Mummy Izzah~

Ms. Omey said...

InsyaAllah semua akan ok.
see u in jb k :)

ederq said...

tq awyn

kak aisa: tu la pasal. jgn edeq pingsan dah nt. ahha!
amboi2 cepantnya mengwishkan perkara ituuu. hahahaha

omey: ok dear! :-*