mata duitan

Wednesday, November 25, 2009

VIP tables

ini yang menjadi pening sekarang. aku punya wedding adalah buffet style. so akan ada 6 meja VIPs. ummy dah reserve 4 meja untuk rombongan perantin lelaki. dan lagi dua tu. mula2 abah nak 1 untuk VIP pejabat beliau. dan lagi 1 untuk so called VIP company saya.

masalahnya ada certain dato' datin taknak pun dok meja VIP. dan pula mereka adalah tidak datang serentak. so. macam atas nasihat orang lain, abah tak reserve VIP tables untuk VIP pejabat beliau.

maka saya ada 2 meja VIP untuk company saya. kalau ikutkan hati, kan bagus dapat seatkan my besties kat VIP tables. mmmh. mesti besh kalau dapat wat ni.

takpelah tak kesah mana2. korang makan jela mana2. VIP ke apa ke. sama jela kan. menu pun sama. huhuhuh

4 comments:

intoxicated-catastrophe™ said...

kalau da takde sape sangat, aku sampai jer terus aku duduk kat meje VIP tu.. kalau org tanye, aku jawab, 'tanya perantin pompuan tu.. dia yg suh saya dok sini' hahahahaha

intoxicated-catastrophe™ said...

kalau da takde sape sangat, aku sampai jer terus aku duduk kat meje VIP tu.. kalau org tanye, aku jawab, 'tanya perantin pompuan tu.. dia yg suh saya dok sini' hahahahaha

ederq said...

bukan xde sapa sgt. rmi sgt. aahhahaha. dr kak mas dok meja vip baik lah kak mas dok meja beradap. hahaha

intoxicated-catastrophe™ said...

ok laa.. nnt sampai2 je aku buat muke blur2, terus duduk kat meje beradap.. jangan ko terkejut plak nnt.. hahahaha!!!!!!!!