mata duitan

Wednesday, November 18, 2009

wish list

tak malu ke nak letak2 wish list ni? haha! bukan apalah. cuma tak nak nanti dapat perkara yang sama. atau membantu korang untuk hilangkan buntu nak beli apa untuk bakal puan ederq ni kan. hihihi.

makanya kan. jika korang rasa nak beli adiah ni. boleh bitau aku. nanti aku cut lah dlm list ni. tak apalah tak saprais pun. at least aku tak dapat perkara yang sama kan. hihihi

bear in mind. ini wish list je okay. bukan paksa. jgnla cakap saya demand. saja berangan. layankan jela perempuan ni. hihih. kalau ada nak bagi menda lain pun saya okay jer! hihi.

dan kalau nak ikut wish list ni, boleh share the cost dengan kawan2. takkanlah korang nak berhabis2 pula kan. walaupun kau sayang dan kasihkan aku. aku.. okay okay diam diam. baca sekarang. yang bold tu yang nakk sangat. hihi

  1. cash (can be given to me or parents yang byk sponsor. huhu)
  2. set pinggan mangkuk (Corelle atau Luminarc atau Vantage etc pun besh. hamboi2!takdela. tipu je. tak kesah. asal modern design. hihi)
  3. set periuk Vision (tapi ni cousin nak beli kot. tapi kalau dapat banyak2 set pun ok. bahahah)
  4. set kuali bagai, pengukus segala (macam rajin masak!)
  5. apa2 set barangan bekas kacalah. bekas kuih raya pun ok. hahaha
  6. queen size bedsheet (ni dapat banyak pun tak apa)
  7. comforter set (sukaa)
  8. quilt cover (sukaa)
  9. quilt
  10. towels (saya suka tukar2 towel dan persediaan untuk tetamu yg dtg.)
  11. sexayy lingerie (sila tanya size dulu. tapi kalau tanya saja2 pastu tak nak beli berdosa besar. hahaha)
  12. cake mixer
  13. oven
  14. microwave
  15. scented candles
  16. carpet
  17. bed side lamps or any type of lamps
  18. vacuum cleaner
  19. water filter
  20. water dispenser
  21. hot shower
  22. SSF flowers
  23. penyangkut towel yang cantik
  24. rice cooker
  25. blender yang boleh wat ice blended (haha)
  26. art piece
  27. apa2 hiasan untuk rumah (esp brg2 ikea or SSF)
  28. set pisau gunting segala
  29. cutlery set
  30. Vitamin E (Bodyshop) skin care set (boleh buat stok) haha
  31. tupperware (ada org dah nak bagi) or lock n lock containers
  32. iron dan ironing board

tu je la dulu. penat berangan.

dont take this post seriously. kalau korang datang dan membawa doa yang baik2 untuk kite orang pun aku dah gembira. tapi kalau disertakan hadiah lagi gembira. shadap you ederq! shadap!!!!

ok bye

12 comments:

meezameez said...

hahaha! bagus, bagus, buat wishlist! tp usah gusar sbb mmg benda2 tu yg kau akan dpt. serius! aku dpt hari tu complete dh barang dapur. siap dapat dapur masak! peti ais je xde org kasik. patotnye kau kasik aku peti ais :p

ederq said...

haha! aku xrisau la beb. ni saja je. pti ais boleh bagi. tp kena share rmi2. haha. tp kau da kawen. so skip! haha

~dYaHaHa~ said...

huuu..aku dah beli siap2 adiah utk ko...before wish list ni published..haha! cian ko, tapi hope u'll like it!!!!

ederq said...

ala dyah. xkesah la. aku saja je. hihih.

AaAa said...

ederq ni mmg cmni..layan kn je, kuta berangan ni..

ederq said...

syg. apa kuta? sapa yg brangan ni. xsbr eh bln 1. hihihih

d.O.n.A.t said...

haha.. noted.. senang aku tak payah pikir nak bg ape.. tp aku biasanya akan bagi set sudu garfu.. mau ke?

ederq said...

haha! kan senang kan? hihi. ha itu bagus. aku sgt suka. esp kalau yg modern design! hihi.

~dYaHaHa~ said...

arep, kuta tuh sama dgn kusta ke? hahaha..gelak guling2...

AaAa said...

jgn guling2 sgt dyah, sian kt baby dlm 2 je..bahave k, hahaha..

Perfume Rack said...

Oits ederq,

Hadiah ko aku dh siap2 belikan bulan lepasss..

No 29- Cutlery Set

Ahahha.. tak seprais dahhhhh

,siRn

ederq said...

sirn: yay! aku sukaa. tq. hihihi