mata duitan

Monday, March 1, 2010

pelik tapi benar

saya adalah orang yang mengada2. ya itu semua tahu. tapi ini adalah pelik. tapi benar.

saya berjauhan dengan encik suami. baru 4 hari. jauh. tapi 2 malam yang lepas. rindu, marah yang melampau. sampai menangis sebelum tidur. sungguh gedik.

dia pun out station tiap2 minggu tapi dia tak nangis pun. eh silap. dia mestilah tak. saya. saya tak nangis ponnn. tapi kenapa sekarang??? bukan tak biasa jauh. dulu2 pun saya out station lagi jauh dan lagi lama. tapi tak ada pun sengal macam ni. oh ya dulu belum kawen. sekarang dah. haih penggedikkk.

tapi ni sekarang tengah marah ni. eii geramnyaaa B!!!!!!!!!!!!!!!!!! cepat pujukkk cepatttttttt

5 comments:

fabulous.farah said...

huhuhu..kawen ngan bercina memang lain =)

d.O.n.A.t said...

benar beb. rindu sampai nangis boleh je kan. tapi...
dulu hubby aku yang nangis sebab dia 1st time kena outstation kt Riyadh sebulan tinggalkan aku tgh preggy 3 bulan time tu.. so sweet.

ederq said...

alololo siannya sebulan lak tu. tabah korang. aku yg ngada2. ahaha

dialicious said...

owhhh...tell me about it..heheh

ederq said...

dun worry diah. time flies! sabar byk2. huhu kesian u!