mata duitan

Thursday, April 15, 2010

potongggg betullll

esok dah planned nak ambil cuti. dah plan dah nak buat apa. nak makan apa. nak pergi mana. nak settle apa semua.

sekali encik suami tak dapat ambil full day cuti sebab ada meeting pagi esok.

bleghhhh.

memanglah geram. dah kena tukar sikit plan.

tapi apa boleh buat. kita kuli memang itu macamlah.

musnah harapan nak bermasalasan pada hari kerja tapi cuti. bukankah sepatutnya nikmat!

B, cepat balikkk tonight. gila sangap berseorangan.

i miss you

7 comments:

fabulous.farah said...

huhuhu..redha jer kan..tapi kalau tak jadi kuli jadi bos lagi lah buzy melampau2

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

wowoww..nak saya teman kan?hehe

ElyaElmo said...

meh elya teman kan nakkkk:D

ederq said...

farah: yeke? tapi besh! huhu

g n elya: eheh susah2 aje. meh tlg akak basuh baju kemas baju ke dalam almari dan menvakum rumah mehhhh. dan mop lantai porch sekali. dan masak lunch sekali. hahaha

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

ahahaha..bolehhh..saya sgt "rajin" mop lantai.. :D

jetsetter said...

Comella ko ni..
Mehla dtg umh aku jaga anak aku..sure ko tak bosann punya :p

ederq said...

pg: PERCAYA sgt!!! haha

fadd: nakkkk! kazim comelllll