mata duitan

Friday, April 2, 2010

tak jadi

tak jadi pulang ke JB. huh. next week baru balik.

kecewalah. kerana dengan itu musnah semua perkara di bawah:

  1. lama dah tak melawat family in laws.
  2. tak dapat attend wedding dr indah kat JB. our friend. selalu dapat consultation on jebon free. hehe she's a vet!
  3. tak dapat attend birthday party dyah n full moon rifhan next week. since nak balik JB
  4. tak dapat attend wedding saudara i di gombak next week.
hmmphh. tak apalah. kena ikut cakap suami okay. kata nak masuk syurga. kan kannn. amboi amboiiiii

so planning for this weekend. nak beli buku. nak baca buku. nak shopping. nak tengok dvd sampai larut malam bersama encik suami lepas tu i terlena depan tv tapi buat2 segar bila kantoi tidur, nak pergi alam budiman. kalau sempat.

wah planning baik punya. jangan tak buat dah.

okaylah. b, hunny malas masak tonight. hunny nak makan satay gemuk macam semalam. hehe sia2 pegi gym join sampai 2 classes tapi balik makan 6 cucuk satay gemuk.

memang gemuk. semua salah B. salah U tauu. sepatut makan awal2 sebelum i pulang ke rumah. kan dah terjoin makan. jangan buat lagi ya! kang orang asyik cakap i macam perempuan merandung je. hehe tapi comel juga kan.

sebenarnya saja je ternak lemak kat perut. nanti kalau pregnant, dia tak tegang sangat kulit. baby have more space. lalala jangan cakap teori tu tak betul. biarkan. biarkan i fikir macam tu okay. biarkannn haha tiba2 emo apehal.

okay nak balik. damn nanti jam! bye bye! have a good weekend u all!

xoxo
perempuan muncit berlemak.

11 comments:

meezameez said...

ok, gud, pegi alam budiman itu. kan nak jadi jiran aku kan? maka, wajib pegi :p

sophisticated bridezilla said...

babe, tak nampak muncit pon.
eeiiii cermin bilik u tipu.
sila jgn percaye cermin tu lagi.

u cute and comel je.
eh, copy paste from fesbok je boley?
hahahahaha =p

happy weekend babe >.<

ederq said...

meeza: awhh i'm in love! cantik ah wehhh. tapi sggp ke aku redah jauh2 tu. huhuhu

lynda: masa u jumpa i tu, i tahan nafas. sebab tu tak nampak muncit. heheh!

i'm enjoying my weekend very much. hope u do too! :)

the dark side said...

ngko dah beli umah kt alam budiman?? meeza pun dah beli kt situ? wah aku sungguh jelezzz!!Rumah situ batu merah sgt lah cantik...lg my sista pun ada beli rumah disitu...mmg berbaloi-baloi..

ederq said...

shah: meeza dah beli aku belum. eh aku belum tahu lagi. nak memang nak. haha! duit duit datanglah engkauu.
lawa kan? tapi jauh tak nak pg ofis aku weh. huhuhu

PG said...

alololo..mana ade demott..gurau jew...kikiki.. :P

sophisticated bridezilla said...

haha siap tahan nafas. aduyai. lame gak bertahan nafas tu.

tak muncit la makcik!

ederq said...

hahah! lynda susah mahu explain tapi mmg muncit. hahahah!

ederq said...

pg: sudah sudah i sedar. haha

the dark side said...

perghhh...meeza byk duwet lorhh...eeeeii..jelezzznyer haku!!!jauh mmg jauh ler dr alam budiman nk g opis ko..bapak jauhh...tp rumah sgt cantik+batu bata merah+aman damai=jauh dr tmpt keje ape kesah kn..beli jer lah kn...

ederq said...

bapak jauh eh? huhuh ni yg tak besh. tu la tengok la mcm mana. akan diusahakan! doakan!