mata duitan

Thursday, April 1, 2010

contact lense dan tudung

jika pernah singgah di booth kami hari tu, contact lenses and tudung pun ada dijual masa kat booth hari tu.

so for further details, boleh terus klik ke link kat bawah ni okay.

lenses
tudung an nur

oh ya. ada orang tanya kenapa jual mahal geo lense tu. walhal kat luar boleh dapat half price. ini saya sudah check dengan apai. (FYI dialah tuan punya walhal saya hanya tolong jual :P)

yang murah itu adalah imitation ya. yang ini original. from Korea.

saya pun pakai masa kahwin dulu. memang recommended. tiba2 mata menjadi besar dan bersinar2 youuuuu.

manakala perihal tudung pula. brand an nur. kain sedap pakai dan terletak. saya terus beli dan pakai di hari kejadian booth itu. hehe terus tamak beli untuk ibu dan lagi satu untuk diri sendiri juga.

batu2an tudung pun boleh suruh apai buatkan. atau u all nak iron sendiri pun ok.

masa nikah pun saya pakai jenama an nur. boleh tak saya rasa tudung nikah lagi sedap pakai dari tudung ariani yang saya guna masa sanding. ini adalah kerana awning dia lagi terletak dan tidak melekap. ini juga diakui oleh MUA saya. iaitu kak emma.

memakai tudung an nur bersama geo lense CM 835

nakkkk jugak menjadi model kannn kannnn. over okayyy

quote kata2 flyers apai - untuk berseri2 di hari bahagia. gunakalah tudung an nur dan geo lense!

okay pentipu. dia tak cakap macam tu pun. pandai2 je lah dia ni.

okay bye!

11 comments:

Riena said...

sukalah tudung tu...cantikk..
then dia punya manik pon sangat cantikk

b said...

Cunnyeee die..:p

the miss bride-to-be said...

dear!! tudung u cantik sgt. dkt mana nk dptkan tudung an-nur tu? (i have no clue at all, sorry)

ederq said...

riena: kan suka kan? memang favorite.

b: berkata2 manis ya.

the miss bride to be: u can click tudung an nur kat link yg dlm entry ni. :)
tapi last time i beli kat luar aje. dan my designer yang beli manik2 tampal itu. :)

the miss bride-to-be said...

thanks dear. tp kan nak tnya. i click dkt ur link. tu online shop. dkt mana pula nk beli dkt luar ek?

Nurulhuda|Adlie said...

tak dapat jumpa tak dapat jumpa tak dapat jumpa :(((( lynda ada ckp weh jumpa ederq aritu, huaaaaaaaaa.. hahaha..

PurPLe LaDy said...

ederq,
your tudung yg you pakai ni ade dekat website yg u mentioankan tu ke? ape ek die nye code?

ederq said...

the miss bride to be: i dah jwb kt chatbox u! cekidauddd :p

huda: alaaa kenapalah anda tidak pergi ke sana? huhu.
aah jumpa si cantik lynda tu. tp dia kat sana kejap sgt.

purple lady: sori kwn i ni tak update pulak blog beliau. nanti i cakap dia suruh update okeh.

btw, tudung yg i pakai kat entry b2b gathering tu pun an nur :)

Affa@Fakhariah said...

klu nak bertambah manis sila rent veil sekali kt ederq..murah dan cantik..

ederq said...

affa: hehehe thank you affa for the promo. :)

ElyaElmo said...

cantik jeee tudung yg u pakai tu..terletak jeee :)