mata duitan

Monday, October 19, 2009

feels like yesterday

me n ariff were at sunway pyramid, hunting my wedding shoes. okay, we were not supposed to hunt as the shoes were booked tapi tiba2 tergatal suka kasut lain.

so, yay! it was a good buy i guess. suits for wedding reception, nikah and everyday use jugak. hihi. cukuplah baju je yang one time wear kasut kena relevan dengan apa jua keadaan la kan.

okay, that's not the main point. we went to SK Jewellery to shine my True Love engagement ring. as i wear it everyday without failure (unlike orang tu, susah je nak pakai. penat je beli okay), the shine dah tak berapa power and ada minor notches kang gold dia so rasa nak pegi shine la kan.

so suka nya i bila tengok i bersinar kembali. and it really feels like yesterday we were engaged padahal almost a year now. wow how time flies.

23/11/2008

mmh bila lah nak dapat GIA certified diamonds lagi eh. mesti mata encik tunang yang sepet terus bulat baca ni. hahaha

7 comments:

AaAa said...

just wait n c k dear...if ade rezeki ade la nt. xoxo

AaAa said...

just wait n c k dear...if ade rezeki ade la nt. xoxo

AaAa said...

today..tomorrow n everyday b wear the ring k, lalala..

derqdnl said...

xla b hny jz kidding. hihi
ha tlgla pakai.

dialicious said...

wah cantiknyeee...i like ur fiance's ring.my hubby xnak pakai byk2 diamond.suke yg kecik2 je.thinking to get this type also la for our 1st yr anniv nanti..heheh..dh berangan

omey83 said...

aku ada cincin gak tapi bukan cincin tunang la..heheh tapi memang cam sayang nak pakai coz takut pulak ilang ke ape..simpan je..sekali sekala bru pakai..tapi tiba2 rasa macam nak cincin lagi..haha

derqdnl said...

diah: haha! memang selalu lelaki xbrapa nak suka blink2 kan. tp xtau kenapa my en tunang terpengaruh dgn i. hihi.

omey: tu la dulu mula2 aku jarang pakai. tp ada kakak kt tomei ni ckp wat pe smpn. nt tgn da kedut2 baru nak pakai ke? dia kata pakai je everyday, kalau kotor or calar or shine da ilang, anta jepolish. hehe aku rs btol la apa dia ckp. bila mahal2 pakai la wt pe smpn.
ececeh omey da dkt la tu eh. hihihi