mata duitan

Friday, October 23, 2009

ieda kononnnn

sebelum ni aku memang suka lah sangat tukar2 number fon. asal bila dapat boyfriend baru je tukar. konon nak sama2 dapat best rate bila gayut. eceh sekarang kau nak cakap kau banyak boyfriend ke apa?? elelee macam banyak sangat padahal sorang tu jelah yang dok melekattt. hihih. dan sepanjang tukar number tu dengan boyfriend tu je la pon. eh yeke. mmh tah tak ingat.

sebenarnya, pertukaran number telefon kadang2 tak dapat nak elak. lepas tu last2 malas dah nak sms semua orang number baru. makanya bila saya sms semua orang minta alamat, ada yang tanya siapa ni? ieda mana?

ceh. pastu bila aku cakap ni ederq lah adalah beberapa orang kata. eiii ieda konon. geli aku. cakap je la ederq. mentang2 nak kahwin lemah lembut pulakkk.

hahahaha! padahal tu la nama dari kecil. cumanya bila di KMPP and UM ramai yang kenal aku as Ederq. dan yang lebih dasat ramai je tak tahu nama sebenar aku sampai habis belajar.

dan aku ingat lagi kak ida, percaya bila aku kata nama sebenar aku nur azderq siap dia puji ibu bapa aku pandai bagi nama unik dan nak letak nama tu kat anak dia nanti. hahahah!

ha cakap pasal nama anak, hati tu kannnn. saya kannn dengan iza kannnn. dengan gatalnya kannn fikir nama anak. hahahhahahaah apalah nak jadi dengan budak2 ni. eh iza tu dah kahwin memang patut tapi kenapa perempuan ni nak sibuk fikir2 jugak siap chop2. ish ishhhhh

ish apa ni merapu lah. sebenarnya aku nak cakap siapa yang belum bagi address bagila ya. bazir je bil aku sms pastu korang malas nak reply. hehe membebel pulakkk.

k bye!

4 comments:

intoxicated-catastrophe™ said...

ok ok. kjp lg kmas emailkan.. eh.. da kasi ke lom ek.. aku ni da la pelupa.. hahahaha

derqdnl said...

kak mas dah bagi. antara org yg terawal bagi. hihihi. tq2

a.m.a.l.l.e.a said...

name ederq tu start time kat stf kan..hahhahaha..melekat spi skrg tuu..tp ko xbaik tipu kwn ko, name nur azderq plak..si jahaaaat!!!hahaha

derqdnl said...

lea: kt stf aku rs mostly pggl aku ida lagi. sbb time tu aku rasa pelik je pggl ederq. ihihih. tp pastu lama2 timbul blk. hahaha