mata duitan

Tuesday, October 20, 2009

kenapalah kau mcm ini lah

ish. serabut. this is the phone conversation between me and an old friend.

saya: weh kau call aku pas office hour lah. busy sket.
dia: ah kau gila? nanti kantoi la dengan bini aku.
saya: lor kenapa bini kau nak marah lak?
dia: yela takkan aku nak call kau kat rumah? amenda la kau ni..
saya: errr. aku busy lah
dia: oklah aku call kau time lunch hour.

then... few missed calls and i didn't bother to answer.

then smses.

dia: wei pesal la ko susah sgt nk angkat fon ni. tension aku tau x

saya: keja la weh.

dia: aku pun keje gak. xkan xleh kot nk tpon jap.


????

kenapa ada orang macam ni ha? apa masalah kalau cakap dengan perempuan lain depan bini? macam lah nak berjiwang dengan aku? macam2 orang la kan. huhuhu

dan kenapa nak tension dengan gua bila gua tak angkat fon call lu pulak?! (mcm rempit pulak)

HOHHH!

3 comments:

intoxicated-catastrophe™ said...

tah nye. bukannya salah nk call kawan dpn bini. lain la nk ckp mende bukan2. dia x puas ati ko nk kawen kot ieda? hahaha

chezzywezzy said...

mak aihh tukar mode rempit lak

btw biasalah tu,macam2 manusia kt atas dunia ni..seb baik aku lum kawen lagi.enjoy while still single..wahooo...

diharap kak long bersabar.

derqdnl said...

haha! tula mcm2 org kan. sabar je la. hhuhuh