mata duitan

Friday, October 16, 2009

hiv test

bersabar sajalah dengan karenah birokrasi. ikut prosedur konon. sabar sabar. tula sapa suruh buat last minute?

nasiblah baik encik tunang ada kawan di hospital kerajaan yang boleh tolong. dan kalau ada kawan dr memang susah sikit lah nak tolong sebab dorang busy kot. kalau ada pegawai macam chemist ke, nurse ke, kerani ke. memang mudah kerja. fewh!

dan semalam sebab buat di hospital maka kita orang bukan buat ujian saringan malah yang betul2 punya ujian. ambil darah di lengan. ceh encik tunang tu kannn, masa nurse ambil darah saya, dia tengok tempat lain. apa tu? nanti kalau saya bersalin macam manalah? eiiii

mula2 nak buat talasemia sekali tapi tak berkesempatan. macam nak pergi lagi je untuk talasemia. sebab malas nak bayar mahal2 kat swasta. hihi. boleh tak B tanyakan aqila? hihi

and by the way, i have found my off white wedding shoes too! going to pick them up tomorrow at sunway pyramid! weee!

2 comments:

intoxicated-catastrophe™ said...

eh.. nape kene amik darah macm tu skali.. kan kene picit kat hujung jari jer...

derqdnl said...

tula pasal. kt hospital mmg camtu